Ossenstaart. Eigenlijk zou het runderstaart moeten heten want ossen zijn er eigenlijk allang niet meer. Maar ja, what’s in a name? Ossenstaart kennen wij meestal als bestanddeel van de ossenstaartsoep, een wat chiquere bouillon voor feestjes en partijtjes. Maar ossenstaart is geweldig stoofvlees. Geen wonder: hoe meer vlees heeft bewogen, des te meer smaak heeft het. Denk aan kalfswang of staartstuk. Dus proberen maar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.