Deze sukade kunt u zomaar om en om in de pan doen
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
Stort de puree m.b.v. een garneerring op de borden en leg er wat gefrituurde peterselie bovenop. Serveer de plakken sukade met wat bietenrijst. Luister het geheel op met wat zwart zout.
Wijntip:
Een beaujolais zou prima kunnen. Een Fleurie bijvoorbeeld. Maar het zou natuurlijk leuker zijn de Amerikanen eer te doen door iets uit te zoeken uit hetzelfde “Terroir”, in ruime zin, van de Black Angus. Een mooie Californische dan maar, iets uit Napa Valley, maar niet te pretentieus.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Dank u! Mooi om the "heur'n"!:) Binnenkort staat ie weer online want het seizoen is in aantocht!