Niet moeilijk, erg lekker en stevig pittig!
Een lekker stoofgerecht uit Suriname. Niet moeilijk , erg lekker en stevig pittig!
Doe alles over in een cocotte of stoofpan. Voeg de adjuma of Madame Jeanette en het citroengras toe, schep even om en doe er vervolgens de kokosmelk bij, net zoveel als nodig is om het mengsel net niet volledig te bedekken. Sluit af met een deksel en laat twee uur heel langzaam stoven. Haal de adjuma of Madame Jeanette uit de pan voor u serveert, tenzij u het specifiek op een van uw gasten gemunt heeft. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.