Tagliata di manzo all’aceto balsamico
Tagliata is een veel voorkomend gerecht in de betere Italiaanse restaurants. Het betekent eigenlijk niets meer dan “gesneden”. Wat ermee bedoeld wordt is een in reepjes gesneden, geroosterd stuk rundvlees, meestal de “costata” (rib-eye), de lombo (lende) of de “fiorentina” (T-bone). Tagliata is vrij makkelijk te maken. De truc is te leren wanneer u het vlees aan moet snijden en moet serveren, voordat het doorslaat en/of teveel afkoelt.
Braad het vlees in de pan of op een barbecue of grillplaat.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Hartelijk dank voor uw recensie. We vermoeden dat u zich op de productpagina ergens heeft verkeken. Dit zijn de gegevens m.b.t. uw bestelling. Hierin ziet u de productnaam, de door u bestelde hoeveelheden en gewichten en de effectief ingewogen gewichten op het moment van verzending: Varkensoesters: per stuk verpakt, besteld gewicht 60g, hoeveelheid vier (samen 240g). Geleverd: 300 gram (dat is 60 gram meer dan u had besteld) Barbecue filet mignon per stuk verpakt, besteld gewicht 120g, hoeveelheid drie (samen 360g). Geleverd: 380 gram (dat is 20 gram meer dan u had besteld) In totaal heeft u dus 600g vlees besteld en 680 gekregen. We hopen dat we u hiermee gerust gesteld hebben.