Vanaf €70,- gratis verzending *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Tagliatelle met cantharellen

Tagliatelle met cantharellen

Bereidingswijze

Tagliatelle ai finferli

Finferli heten ze in Italië, een verbastering van het Duitse Pfifferlinge. Niet vreemd, want ze zijn ook het bekendst in het Duitstalige deel van het land – Sud-Tirol. 

Stap voor stap

Tagliatelle met cantharellen

Voorbereiding

Cantharellen moeten goed schoongemaakt worden, maar aan water hebben ze een hekel. Borstel ze dus zorgvuldig af met een paddenstoelenborsteltje. Niet kunnen vinden? Een schone tandenborstel kan ook.

Tagliatelle met cantharellen

Snij de sjalot.

Tagliatelle met cantharellen

Pasta koken

 • Zet de sjalot aan met flink wat boter boter tot deze glazig is
 • Voeg nu het in reepjes gesneden gerookt spek toe
Tagliatelle met cantharellen

Afgieten, mengen, opdienen

   • Sauteer de paddestoelen apart in wat hete boter tot ze mooi heet zijn
   • Breng op smaak met zout
   Tagliatelle met cantharellen

   Wijntip

   • Giet de room bij de ui met spekjes
   • Reduceer tot de room mooi lobbig is
   Tagliatelle met cantharellen

   Voeg nu de gesauteerde cantharellen erbij.

   Tagliatelle met cantharellen

   Maak ondertussen de pasta zoals aangegeven in ons recept. Kopen kan natuurlijk ook.

   Tagliatelle met cantharellen

   Kook de tagliatelle. Eigengemaakte moeten zo’n 4 minuten hebben.

   Tagliatelle met cantharellen
   • Giet ze af en voeg ze bij de saus
   • Spatel goed om. Klaar!
   Tagliatelle met cantharellen

   Serveertip

   Cantharellen in roomsaus combineren – vraag niet waarom – perfect met dille. Echt het proberen waard!

   Vegetarisch Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant

   Anderen bekeken ook

   Omschrijving
   Omschrijving

   Het gemak van onze vleespakketten

   Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.

   Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!

    

   Meer weten over onze pakketten? Klik hier!

   Dit zeggen onze fans
   op kiyoh Kiyoh

   6
   teleurstellende ervaring
   Wij kopen al enkele jaren vlees bij MdV en altijd tevreden over de kwaliteit en de verzending. De laatste keer hebben wij o.a slavinken besteld van 120 gram en zonder enige communicatie andere slavinken ontvangen van 100 gram. Hierover een mail verstuurd en kreeg toen een tegoedbon van € 0,30 die een maand geldig was terwijl ik alleen had gevraagd naar het verschil in besteld en geleverd. Klantenservice is gewoon knudde, de biefstukken zijn oke.
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Geachte heer Schrama. Dank voor uw beoordeling! U heeft ons attent gemaakt op een gewichtsverschil van 20 gram bij 5 slavinken. Wij hebben u onze excuses aangeboden en uitgelegd dat dit artikel inderdaad heel iets minder is gaan wegen omdat we zijn overgestapt op een nieuwe versie van dit product. We maken deze slavinken tegenwoordig helemaal zelf (en dus anders) en kopen ze niet meer kant-en-klaar in. Deze overstap heeft plaatsgevonden tussen de dag dat u heeft besteld en de dag dat we hebben geleverd. De kwaliteit van het artikel is er enorm op vooruit gegaan. U heeft volkomen gelijk - we hadden u moeten waarschuwen dat we u een heel iets lichter artikel zouden afsturen, te meer omdat dit artikel 6 cent per stuk goedkoper is. Dit was erbij in geschoten. Excuses daarvoor! We hebben onmiddellijk het verschil (dertig eurocent) vergoed Omdat u vaker bij ons besteld had hebben we dit verschil in een korting van 30 cent "gegoten". Een terugbetaling op uw rekening van 30 cent kost ons bedrijf ongeveer 1,5 Euro en dat leek ons, aangezien u terugkerende klant bent, een onverantwoorde optie. U heeft contact opgenomen met ons bedrijf via e-mail en heeft ons laten weten dat u niet tevreden was met de geboden uitleg. Ondanks de nogal cynische toon van uw e-mail (want, geloof het niet, ook wij zijn mensen) hebben we u netjes per ommegaande gevraagd aan te geven waar u zich niet in kon vinden. Uw antwoord was dat u hier verder niet over wilde corresponderen. Nu schrijft u deze negatieve recensie. De enige conclusie die wij hieruit kunnen trekken (en dat doen we echt niet vaak) is dat u, door ons niet de kans te geven uw "probleem" op te lossen, blijk geeft van het feit meer genoegen te halen uit het toebrengen van reputatieschade aan ons bedrijf dan aan het oplossen van dit voorval en het onderhouden van een vriendelijke en professionele verstandhouding met uw leverancier. En dat allemaal over dertig cent. Jammer. Jammer ook dat u onze biefstukken "oke" noemt. Dat zijn ze namelijk niet. Ze zijn fantastisch. Al zeggen we het zelf. Vr. groet, Klantenservice.

   - Hazerswoude-Dorp
   2
   Goed koel verpakt
   Avocado burgers waren helemaal dubbel gevouwen en kapot eigenlijk geen normale burger meer om te bakken, dan toch dure aankoop Het zag er zo mooi verpakt uit! Hoop dat ik een antwoord krijg of dit op te lossen is
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Wat slordig van PostNL! We hebben inmiddels e-mailcontact met u en zijn een passende oplossing overeengekomen.

   - Tilburg
   10
   Geweldig
   Het vlees kwam goed gekoeld bij ons aan... En heerlijk, vooral de natriumarm produkten, zijn erg lekker..
   - Borculo
   8
   Kwaliteit is prima .
   Wij zijn tevreden over de producten, maar toch een tweetal kleine puntjes ,de lekkere Ierse worstjes ( diepvries ) waren al iets ontdooit bij aankomst ?, is dit niet goed of maakt dat niets uit ? .En het tweede puntje ,van de bestelde 1000 gram varkens waren er 5 pakjes a 180gram in de doos. Het is maar 100 gram maar toch. Ik hoor altijd mag het iets MEER Zijn ? ( Grapje ) Dit laatste is een min puntje maar toch wel tevreden .
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Dank u wel voor uw uitvoerige uitleg! We hebben u al een mail gestuurd. U heeft gelijk! Volgens ons elektronisch weegsysteem had u inderdaad 60 gram te weinig op de kophaas en 140 gram teveel op de worstjes. Zoals u weet - te veel mag, te weinig niet. Dat is onze regel. Excuses dat dit niet is opgemerkt door onze inpakkers. We hebben u ter compensatie een mooi kortingsbon gestuurd!

   - Woerden
   8
   Prima vlees!
   Vlot en gekoeld geleverd Mooie kwaliteit!
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Heel hartelijk bedankt voor uw recensie. Zegt het voort!:))

   - Benneveld
   8
   .
   .
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Dank voor uw hoge waardering! We zijn het met uw beide punten eens!:)

   - Rijssen
   10
   Uitstekende kwaliteit.
   Makkelijk te bestellen, snel bezorgd. Kwaliteit vlees, erg tevreden.
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Nou, en als u dat bent, dan zij wij het des te meer! Heel hartelijk dank! Weer een tien!

   - Budel
   10
   Super
   Keurig grleverd goed vlees gaan we nog een keer doen
   Reactie bekijken
   Onze reactie

   Weer een tien! Dank u wel! We zitten voor u klaar!

   - Westerbork
   9.2
   2924 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10