Tourneren is een snijtechniek. Het woord is afgeleid van het Franse “tourner” – draaien. Men gebruikt een tourneermesje, een soort schilmesje met een kromme snijkant. De meest voorkomende vormen van getourneerde producten zijn de tonvorm en de halve maanvorm. Hoofdzakelijk wordt deze techniek gebruikt om stukjes allemaal dezelfde vorm te geven. Vaak getourneerde producten zijn wortel, meiknol, komkommer en courgette.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!