Een vorstelijke afsluiting van uw culinaire avond
Een prachtig dessert voor een vorstelijke afsluiting van uw culinaire avond. Dit recept heeft gewonnen in het populaire culinaire programma “Komen Eten” van SBS6. Dus, snel aan de slag!
Dit dessert is niet echt moeilijk maar er gaat wel wat tijd inzitten. Begin op tijd met de voorbereidingen.
Maak 6 mooie tuiles in de vorm van een bakje (klik hier voor het recept) en bewaar ze op een droge plaats.
Zet een sabayonbol (of een steelpan) in een grotere pan met water dat aan de kook wordt gehouden (bain Marie). Klop de dooiers met de suiker tot een luchtige en vrij bleke massa ontstaat. Voeg de wijn toe. Verwarm het geheel au bain marie onder voortdurend kloppen tot het geheel mooi schuimig en homogeen is. Verdeel de frambozen over de mandjes. Giet de sabayon er overheen.
Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.