Een fusiongerecht
Een eenvoudig recept uit de fusionkeuken. Denk eens “out of the box” en combineer!
Maak een scheut olijfolie warm in een pannetje. Leg de tomaten erin en plet ze met een vork. Blijf pletten tot ze gaar worden en uit elkaar vallen. Zorg dat het vuur niet te hoog staat. De bedoeling is dat u veel vruchtvlees overhoudt en weinig vocht. Voeg nu de port, de rozijnen en de pijnboompitten toe. Laat de rozijnen even zwellen en voeg vervolgens de gekookte rijst toe. Maak het geheel onder voortdurend scheppen op zacht tot matig vuur warm. Breng op smaak met zout en peper. Bak ondertussen de schijven bakbloedworst in ruim zonnebloemolie, 2 minuten per zijde, tot een mooi korstje ontstaat.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.