Recept met een ster
Brunoise
Brunoise is een culinaire vakterm. Het is eigenlijk gewoon een duur woord voor in kleine blokjes snijden. Er zijn in de Franse keuken aardig wat termen die te maken hebben met snijpatronen. Buiten de brunoise zijn er bijvoorbeeld nog:
Stap 2:
Kruid het vlees met peper en zout of met ons meerdanvlees kruidenmengsel en schroei het rondom dicht in een cocotte met flink wat boter.
Stap 3:
Blus af met donker bier, sluit de pan en laat garen op matig vuur. Kerntemperatuur 57-62 graden.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.