Recept met een ster
Varkenswang leent zich erg goed voor allerlei slow-cookingexperimenten. Deze variatie op een stoofpot uit de Franse keuken is echt super lekker. Wij hebben hem gestoofd in de houtoven maar dat kan natuurlijk ook prima in een conventionele oven.
Konfijten
Konfijten is het langzaam in suiker laten drogen van fruit. Het is OOK het langzaam laten stoven van vlees en gevogelte in vet. Dat is wat we hier gaan doen. Maar dan wel met een extra “twist”. We voegen namelijk wijn en bouillon toe aan het vet. Iets minder zwaar en ook erg lekker.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.