Pureesoep voor een speciale gelegenheid
Velouté. Weer zo’n typische keukenterm uit de Franse gastronomie. “Gefluweeld” betekent het en dan krijg je ook meteen een beeld – een fluweelzachte, gebonden soep. En…zoals vaker met de Franse Haute Cuisine, een hoop mooie termen maar het klaarmaken is zo simpel als wat.
Bereiding:
Serveertip:
Dit recept is vegetarisch
Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.