Verse worst, verse saucijzen, ontbijtworstjes, ja zelfs braadworsten en dergelijke – even wellen, dat is het geheim. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat de darm van uw worst open springt en de vulling van uw worst alle kanten opkruipt? Zorg ervoor, sowieso, dat de worst op kamertemoeratuur is! Maar nog beter is als u deze simpele stappen volgt. Hoe u de worst ook wil bereiden, in de pan of op de barbecue, deze tips komen altijd van pas:
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.