Recept met een ster
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
Zie afbeelding. Versier met een plukje Tahoon cress en wat Affilla cress.
Wijntip:
Een mooie, volle witte wijn, zoals , uit een Bourgondische Puligny Montrachet of Meursault, of een Cassis uit de Provence
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.