Recept met een ster
Heerlijk, snel en simpel recept met een traditionele beurre blanc. Misschien voor sommigen aan de zware kant, maar bij vis is het WEL een supersausje!!
Bereiding:
Tip:
Er is een wijn die er als het ware voor geboren is dit gerecht te vergezellen: Witte Sancerre. En dan een wijn van de Silex-kant van de berg. Een Sancerre van de gaard “La Chatellenie” van Joseph Mellot zou een uitstekende keus zijn. De Sancerres met een kalkhoudende grond zijn net iets te zuur voor de combinatie met de botersaus.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Graag gedaan!