Recept met een ster
Supermooi gerecht. kan zó op tafel bij uw chic diner.
Voorbereiding:
Bereiding:
De saus:
Serveertip:
Neem hete borden. Maak een spiegel met de puree. Leg daarop een bedje van lamsoor en daar bovenop de gepocheerde vis. Werk af met de saus en de bieslook (zie afbeelding). Klaar!
Wijntip:
Een Riesling, een Pouilly Loché, een Jurançon. Ook een Grüner Veltliner zou hier niet misstaan.
Dit recept is ook een goede suggestie voor uw kerstdiner .
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.