Warme gerookte forel
Je ziet het niet echt vaak, en toch is gerookte forel ook erg lekker als je haar even verwarmt. Hier een receptje dat een wel heel bijzondere combinatie oplevert:
Voorbereiding:
Bereiding:
Serveertip:
Druk de stoemp in een garneerring om er een mooie vorm aan te geven. Versier de stoemp met een lintje prei (zie afbeelding).
Wijntip:
Prachtige smaak, die gerookte forel. Daar past van alles lekkers bij. Een rode Bergerac bijvoorbeeld, om maar eens met het minst voor de hand liggende te beginnen. Maar natuurlijk ook een hele serie witte wijnen: Gewürztraminer, Pinot Blanc en Pinot Gris uit de Elzas, een witte Anjou uit de Val de Loire, een Chablis, een witte Corbières, of een witte Côtes de Provence.
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.