Zelf plukken, zelf inmaken
Vlierbessen groeien op veel plaatsen in ons land. Ze zijn als voedsel een beetje ondergewaardeerd. Toch zijn het sap van de bloesem en de bessen erg smakelijk. Van de bessen kan een heerlijke gelei worden gemaakt die niet alleen als zoetwaar erg lekker is op brood, maar ook bij tal van wildgerechten prima tot zijn recht komt.
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.