Zalm grillen op de huid. Een lust voor het oog, een wereld aan smaakbeleving!
Wok de groente zoals u gewend bent. Maak de groente aan met wat ketjap manis, dat past er fantastisch bij. Leg ondertussen de zalm op de huid op een gloeiend hete grill en grill een paar minuten. De huid wordt zwart – dat geeft niets, de huid wordt immers niet opgegeten. Grill de andere zijden van de grill heel snel. De zalm is het lekkerst als hij binnenin nét een beetje doorzichtig oranje is. Als u het ongemakkelijk vindt de vis op de andere zijden te grillen (dat vergt handigheid) kunt u de vis ook naar een minder heet gedeelte van de grill verplaatsen en even laten garen, bijvoorbeeld onder een cloche of een stuk aluminiumfolie. Klaar!
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.