Een avondje Lapland in de winter
Een avondje Lapland in de winter. Sauna, gerookt elandenvlees en natuurlijk een versterkend glas Glögg. Glögg is in flessen te krijgen, maar, net als met Glühwein, gaat er niets boven eigengemaakte. Bij deze het recept!
Bereiding:
Alles bij elkaar ingooien. Langzaam verhitten en niet laten koken. Regelmatig røeren. Zeven. Klåår!
Serveertip:
Serveer in glas. Wat amandelschaafsel bovenop staat leuk.
Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner .
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant
Wilt u dagelijks genieten van een vers, gezond en vooral verantwoord stukje vlees? U wilt vlees dat met respect voor dieren geproduceerd is en geen onnodige toevoegingen, zoals e-nummers en zout, bevat.
Maar u heeft misschien niet altijd tijd om bij de slager op de hoek slager inkopen te doen. Zou het dan niet superhandig zijn als dat verantwoorde stukje vlees gewoon bij u wordt thuisbezorgd? Kies voor nog meer gemak voor een vleespakket. Dan krijgt u van alles wat en heeft voor een hele tijd prima vlees in huis, zonder rompslomp!
Geen reactie gevonden.