Recept van Mats - Giant Kennedy Steak

Probeer deze grappige Kennedysteak eens - Hoofdgerecht - 4 personen

Giant Kennedy Steak

Leuk om eens een keertje van het gewone pad af te wijken en eens geen gehaktballen te maken. Probeer deze grappige Kennedy Steak eens.

Mats eet smakelijk

Ingrediënten

Maak uw keuze:

800 gram
per 400g
€ 3,65
800 gram
per 500g
€ 7,00
800 gram
per 1000g
€ 19,05
800 gram
per 400g
€ 2,65
800 gram
per 400g
€ 4,65
800 gram
per 400g
€ 2,85
800 gram
per 1100g
€ 9,50

En verder:

2 Grote witte uien
3 el. Tomatenketchup
½ tl. Cajunkruiden
1 Paneermeel
naar behoeven Geklaarde boter (klik voor recept)
1 Ei
naar smaak Zout en peper
Naar smaak
€ 1,30
Producten

Stap voor stap

Giant Kennedy Steak
  • Kruid het gehakt met zout en peper of met onze kruidenmix. Geen ei of andere bestanddelen toevoegen!
  • Maak van het gehakt 4 ballen van 2 ons
  • Snij de uien in fijne reepjes en stoof ze in wat boter tot ze gaar zijn.
  • Voeg de cajunkruiden en de ketchup toe, roer nog een paar keer goed om.

Giant Kennedy Steak

Vorm van de gehaktballen platte steaks

Giant Kennedy Steak

Paneer deze als schnitzels

Giant Kennedy Steak

Bak de steaks in boter in een koekenpan goudbruin aan beide zijden en gaar ze 8 minuten na tot ze binnenin helemaal gaar zijn (kerntemperatuur 65° C)

 

Serveeertip

Giant Kennedy Steak

Serveer met de cajunuien. Erg lekker met een gestoofde raap in volkorenbechamel (zie afbeelding).

Wijntip

Giant Kennedy Steak

Een Zinfandel uit Napa Valley, what else? Oh of een biertje natuurlijk! Een Miller's of een Budweiser. Yeah!