Recept van Mats - Gegrilde runderentrecôte met kruidenboter

Eigengemaakt: kruidenboter - Barbecuerecept - 4 personen

Gegrilde runderentrecôte met kruidenboter

Voorbereiding:
Breng het vlees op kamertemperatuur.

Bereiding:

  • Kruid de entrecôte naar believen. Onze vleeskruidenmix is hier uitstekend geschikt voor.
  • Wrijf het vlees in met wat olijfolie en bak het op de barbecue, een grillplaat of in een gloeiend hete koekenpan waar geen verdere vetten aan toegevoegd zijn.
  • De baktijd hangt af van hoe u het vlees wilt: Medium, rare of well done. Raadpleeg onze kerntemperaturentabel

Serveertip:
Serveer met aardappelpuree (klik voor recept) en in olijfolie gebakken wilde spinazie waaraan u alleen wat zout, knoflook en pijnpitten toevoegt.

Wijntip:
Een mooie ronde rode wijn. Of bier uit de mancave.

Mats eet smakelijk

Mats

Ingrediënten

Maak een keuze:

Snij 4 steaks van 250 gram af
per 1000g
€ 29,50
4 stuk(s)
per 250g
€ 10,55
4 stuk(s)
per 225g
€ 8,95
Snij 4 steaks van 250 gram af
per 1000g
€ 38,80
4 stuk(s)
per 250g
€ 8,45
4 stuk(s)
per 200g
€ 9,45
4 stuk(s)
per 200g
€ 6,60
4 stuk(s)
per 200g
€ 6,45
4 stuk(s)
per 250g
€ 11,40
4 stuk(s)
per 250g
€ 7,80

Maak een keuze:

100 gram Eigengemaakte kruidenboter (klik voor recept)
100 gram Beurre Café de Paris (klik voor recept)
100 gram Daslookboter (klik voor recept)
100 gram
€ 2,40

En verder:

1 Olijfolie
1 stuk(s)
€ 1,30
Producten

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Barbecue - BBQ
Barbecuegereedschap
Grillplaat
Kernthermometer
Zilverpapier