Recept van Yvonne - Hollandse gevulde tomaten

Leuk voor op een slaatje - Bijgerecht - 8 personen

Hollandse gevulde tomaten

Zelfgemaakte gevulde tomaten! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een oudhollands slaatje.

Voorbereiding:
Snij de tomaten met een dun mesje om en om diagonaal in tot in het hart om zo 2 helften te krijgen met een kartelrand. Verwijder het vruchtvlees uit de tomaten met een lepeltje. Maak een cocktailsaus met mayonaise, whisky,  citroensap, witte peper, een scheut opgeklopte room en wat tomatenketchup voor de kleur. Klik hier voor het recept.

Bereiding: 
Leg de garnalen in de tomatenhelften en giet de cocktailsaus er overheen. Garneer af met, bijvoorbeeld, een toefje peterselie.

Vegetarisch Dit recept heeft een vegetarische variant. Gebruik dan in plaats van garnalen geraspte oude kaas.

Ingrediënten

4 Mooie tomaten
150 gram
per 500g
€ 25,35
. Of:
150 gram
per 500g
€ 14,35
3-4 el. Cocktailsaus
Producten