Recept van Mats - Pork racks van de grill

Simpel. Iedereen kan het. - Barbecuerecept - 4 personen

Pork racks van de grill

Ingrediënten

Maak uw keuze:

2 stuk(s)
per 500g
€ 8,45
2 stuk(s)
per 700g
€ 11,40

En verder:

naar behoeven Olijfolie
40 gram Boter
naar smaak Zout & peper uit de molen

Eventueel:

1 stuk(s)
€ 1,30
Producten

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Barbecue - BBQ
Barbecuegereedschap
Grillplaat

Stap voor stap

Voorbereiding:

Kruid de pork racks. Niet teveel zout, de speciale marinade bevat ook al zout. Wrijf ze in met wat olijfolie.

Bereiding:

Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2x3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!

Serveertip:

Garneer met wat verse gestoomde groenten en een gestoomde aardappel. Giet over de racks vlak voor het opdienen gloeiend hete gesmolten boter voor een extra smaakdimensie. Ook  met onion rings erg lekker.  Home fries en coleslaw (zie afbeelding) passen uitstekend bij deze pork racks. Klik op de gerechten voor de recepten van deze bijgerechten.

Pork racks onion rings home fries

Wijntip:

Pork racks van de grill

Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.