Recept van Yvonne - Salade van gegaarde sukadelap

Kijk, en zo maak je van iets heel ouderwets iets heel leuks! - Maaltijdsalade - 4 personen

Salade van gegaarde sukadelap

Voorbereiding:
Als u een voorgegaard lapje bij ons koopt, bent u zo klaar. Gaat u liever voor eigen inbreng, snij dan 2 sukadelapjes af en gaar ze zoals u gebruikelijk doet. Laat ze afkoelen. En nu aan de slag met de salade!

Bereiding:
Was de sla en scheur wat bladeren op elk bord. Snij de koude sukadelap in flinterdunne reepjes. Dresseer de kruiden op het bord zoals in de afbeelding.  Klaar!

Serveertip:
Kan als maaltijdsalade, kan ook als voorgerecht. Garneer af met een plakje appel. Serveer met de mierikswortelsaus.

Wijntip:
Een witte met een mooie zuurgraad, droog maar afgerond: Een witte Elzasser. Sylvaner of Chasselas.

yvonne eet smakelijk

Ingrediënten

Maak een keuze:

2 stuk(s)
per 80g
€ 1,75
2 sukadelapjes, zelf garen
per 100g
€ 1,55
Snij 2 sukadelapjes, zelf garen
per 2000g
€ 26,20
Snij 2 sukadelapjes, zelf garen
per 2000g
€ 48,85
2 sukadelapjes, zelf garen
per 100g
€ 2,95
Snij 2 sukadelapjes, zelf garen
per 2200g
€ 49,25

En verder:

1 kleine Romeinse sla

Verse tuinkruiden, zoals:

1 Basilicum
1 Dragon

Maak een keuze:

2 el. Mierikswortelmayonaise
2 el. Mierikswortelsaus

En verder:

1 Goudreinette
naar behoeven Witte wijnazijn
naar smaak Zout & peper uit de molen
Producten