Recept van Mats - Brochette van zalm met wokgroente

Lekker en niet moeilijk - Barbecuerecept - 4 personen

Brochette van zalm met wokgroente

Zalm van de grill is heerlijk. Het kan op de barbecue, het kan op uw fornuis op een grillplaat of op een grillpan.

Snij de zalm in mooie min of meer gelijke blokken. Rijg deze aan de bamboestokken. Kruid de zalm met onze vleeskruiden (ja, u hoort het goed) en wrijf ze in met olijfolie. Onze kruiden laten de vis mooi dichtschroeien aan de buitenkant waardoor de binnenkant heel sappig blijft.

Wok uw wokgroente naar smaak. Een beetje een Oosterse twist kan geen kwaad. Grill ondertussen de zalmbrochettes op een hete barbecue of grillplaat, 1 minuutje per zijde. Blijf erop letten dat de brochette niet aan de grill gaat kleven, anders trekt u de vis van de stok af bij het omdraaien. 

Serveer de brochette op een bedje wokgroente. Klaar!

Ingrediënten

4 stuk(s)
per 100g
€ 3,65
. Olijfolie
1 stuk(s)
€ 1,30
400 gram Wokgroente
naar smaak Lekkere kruiden en woksaus
Producten

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Bamboestokken 4
Grillplaat .
Barbecue - BBQ .