Recept van Yvonne - Spaghetti met tomatensaus en rucola
Spaghetti sugo rughetta e pecorino - Pastagerecht - 4 personen

Pasta met goeie tomatensaus is natuurlijk altijd heerlijk. Maar toch wil je soms iets anders. Dit is een 'ondeugende' variant die vooral bij diegenen onder ons die graag hun lijn en conditie in de gaten houden goed zal aankomen (pun not intended).
Ingrediënten
440 gram | Spaghetti | ||
4 scheuten | Olijfolie | ||
4 vuisten | Rucola | ||
naar behoeven | Zout | ||
50 gram | Pecorino Romano | ||
8-10 | Snoeptomaatjes |
Stap voor stap
Bereiding:
Maak eerst ruim van tevoren goede sugo. Volg het recept (klik hier).
Kook de pasta in ruim kokend gezouten water. Giet af wanneer de pasta "al dente" is en laat goed uitlekken. Voeg de rucola toe. Rasp de pecorino Romano er overheen. Snij de snoeptomaatjes op en leg ze op de pasta. Maak af met een scheut olijfolie. Klaar!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant