Recept van Yvonne - Spaghetti met tomatensaus en rucola

Spaghetti sugo rughetta e pecorino - Pastagerecht - 4 personen

Spaghetti met tomatensaus en rucola

Pasta met goeie tomatensaus is natuurlijk altijd heerlijk. Maar toch wil je soms iets anders. Dit is een 'ondeugende' variant die vooral bij diegenen onder ons die graag hun lijn en conditie in de gaten houden goed zal aankomen (pun not intended).

Ingrediënten

440 gram Spaghetti
4 scheuten Olijfolie
4 vuisten Rucola
naar behoeven Zout
50 gram Pecorino Romano
8-10 Snoeptomaatjes

Stap voor stap

Bereiding:

Maak eerst ruim van tevoren goede sugo. Volg het recept (klik hier).

Kook de pasta in ruim kokend gezouten water. Giet af wanneer de pasta "al dente" is en laat goed uitlekken. Voeg de rucola toe. Rasp de pecorino Romano er overheen. Snij de snoeptomaatjes op en leg ze op de pasta. Maak af met een scheut olijfolie. Klaar!

Vegetarisch Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant