Recept van Yvonne - Paté en croute

Voorgerecht - 4 personen

Paté en croute

Snel een mooi voorgerecht op tafel voor een bijzondere gelegenheid! 
Pak de paté uit en laat hem op kamertemperatuur komen. Snij per persoon 2 plakjes af.

Garneer af met lekkere smaakjes, zoals bijvoorbeeld uiencompôte, johannesbroodsiroop en een gekookte kastanje. Het is maar een idee - u kunt alle kanten op met de versiering. Denk aan chutney's, vijgenjam, cranberrycompote (klik op de link voor het recept), enfin, laat uw fantasie de vrije loop!

Ingrediënten

8 plakken kant-en-klare paté en croute (paté in bladerdeeg)
4 toefjes Peterselie
4 dikke druppels Johannesbroodsiroop
4 Gekookte kastanje

Maak een keuze:

4 el. Compote van cranberries (klik voor recept)
4 el. Chutney
4 el. Uiencompote