Recept van Yvonne - Vegetarische schnitzel met garnituur
Bereidingsdvies - Hoofdgerecht - 1 persoon

Ingrediënten
naar behoeven | French fries | ||
4 | Waspeen | ||
1 plakje | Citroen | ||
naar behoeven | Plantaardige olie | ||
1 | Vegetarische schnitzel |
Benodigdheden
Wat | Hoeveel | ||
---|---|---|---|
Koekenpan | 1 |
Stap voor stap
Voorbereiding

Kook de wortels beetgaar. Doe ruim olie in een koekenpan en verhit de olie op matig vuur.
Bereiding

Bak de schnitzels 2 minuten aan weerskanten (vanaf kamertemperatuur) goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Serveertip
Serveer met eigengemaakte french fries (zie afbeelding). Garneer af met een plakje citroen en een toefje peterselie.
Eet smakelijk!
Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant