Recept van Yvonne - Dessert van yoghurt, crème Anglaise en verse frambozen

Alsof een engeltje... - Nagerecht - 2 personen

Dessert van yoghurt, crème Anglaise en verse frambozen

 Misschien iets voor Valentijnsdag? Heerlijk toetje, een ultieme combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk....! 

  • Verdeel de yoghurt op twee platte borden
  • Sla met een vlakke hand onder het bord zodat de yoghurt zich egaal verdeeld over de spiegel van het bord
  • Giet de iets verwarmde crème Anglaise in het centrum van het bord
  • Herhaal de handeling met de vlakke hand
  • Plaats de frambozen op het bord
  • Bestuif met poedersuiker
  • Garneer af met citroenmelisse of munt. Klaar!

Vegetarisch Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant

Ingrediënten

200 gram Yoghurt
100 gram Crème Anglaise (klik voor recept)
24 Frambozen
naar behoeven Poedersuiker