Recept van Mavi Passeri - Salade van Black-Angussukade

Recept met een ster - Maaltijdsalade - 4 personen

Salade van Black-Angussukade

Voorbereiding:

  • Sukade in een braadpan garen als rosbief,  (kerntemperatuur 55 graden)
  • Laat afkoelen.
  • Verwijder de zeen
  • Snij flinterdun, als u heeft op een snijmachine
  • Blancheer de winterpeen en laat afkoelen
  • Snij flinterdunne plakjes van de winterpeen en de komkommer met een dunschiller
  • Snij de plakjes op maat
  • Breng ze op smaak met olie en en witte balsamico
  • Vlecht er een matje van (zie afbeelding)

Bereiding:
Maak de plakjes sukade even snel aan met wat zout en peper, rode balsamicoazijn en druivenpitolie. 

Serveertip:
Zie afbeelding.

Wijntip:
Een witte met een mooie zuurgraad, droog maar afgerond: Een witte Elzasser. Sylvaner of Chasselas.

Hulst Dit recept is een goede suggestie voor uw kerstdiner .

Ingrediënten

Maak een keuze:

600g
per 2000g
€ 56,10
600g
per 2200g
€ 49,25

En verder:

versiering Basilicum
naar behoeven Balsamico
naar behoeven Druivenpitolie
1 Komkommer
1 Winterpeen
naar smaak Zout & peper uit de molen
naar smaak Witte balsamico
Producten