Recept van Kees Meesen - Gerookte tamme-eendenborst met knolselderijsalade

Magret de canard fumé, salade sellerie - Voorgerecht - 4 personen

Gerookte tamme-eendenborst met knolselderijsalade

Simpel. Lekker. Verfrissend. 

Voorbereiding:

  • Maak een lekkere smeuïge selleriesalade met ons recept
  • Trancheer de gerookte eendenfilet in plakjes van net geen halve centimeter

Serveertip:

  • Leg de plakjes netjes op een bord in een waaiervorm
  • Druk per persoon een portie salade in een garneervorm op het bord

Wijntip:
Een mooie rosé. Een Côtes de Duras, een Marcillac, een Tavel natuurlijk, maar ook een Luberon of een Gaillac.

Ingrediënten

100g per persoon
per 380g
€ 12,20
150g per persoon Salade van knolselderij (klik voor recept)
decoratie Bieslook
decoratie Walnoot
Producten

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Garneerring