Recept van Jan ter Velde - Gehaktballen met twee paprika's, borlotti, aubergine en quinoa

Hoofgerecht - 6 personen

Gehaktballen met twee paprika's, borlotti, aubergine en quinoa
  • Kook de quinoa. Volg de aanwijzingen op de verpakking
  • Breng op smaak met zout en een klontje boter
  • Hou apart
  • Snij de groenten 
  • Zet een cocotte op met een flinke scheut olijfolie en de tenen knoflook
  • Laat heel even aanfruiten en
  • voeg de groenten toe behalve de bonen
  • Laat de groenten even zweten
  • Blus af met de bouillon
  • Laat stoven tot alles gaar is
  • Snij de gehaktballen in grove stukken
  • Voeg de (uitgelekte) bonen en het gehakt toe
  • Laat alles even warm worden. Klaar!

Ingrediënten

Maak een keuze:

6 stuks
€ 40,05
6 stuks
€ 9,25
6 stuks
€ 65,85
18 stuks
€ 40,25
6 stuks
€ 63,65

En verder:

2 Zoete paprika
2 Paprika
1 Aubergine
1 Groene paprika
1 blik Borlotti
500 gram Quinoa
3 tn. Knoflook
1 kopje Runderbouillon (klik voor recept)
Producten

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Garneerring
Cocotte