Recept van Yvonne - Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Alsof een engeltje... - Ontbijt of nagerecht - 2 personen

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

 Misschien iets voor Valentijnsdag? Lekker ouderwets! 's Ochtends warm bij het ontbijt, 's avonds als koud toetje, een heerlijke combinatie van zoet en friszuur. En makkelijk....! 

Ingrediënten

18 Frambozen
naar behoeven Poedersuiker
37g Griesmeel
1 el. Suiker
paar blaadjes Citroenmelisse
1 Boter

Benodigdheden

Wat Hoeveel
Garde

Stap voor stap

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Weeg de griesmeel af.

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Breng de melk aan de kook in een steelpannetje.

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Voeg een klontje boter toe.

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Voeg de griesmeel toe terwijl u stevig roert met een garde.

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen
  • Wanneer de griesmeel dikker wordt voegt u de suiker toe. 
  • Laat de griesmeel gaarkoken (kijk op de verpakking).

Dessert van griesmeelpap en verse frambozen

Snufje zout. Klaar!

Stort de griesmeel op de borden en leg de frambozen er voorzichtig op. Bestrooi rijkelijk met poedersuiker.

Vegetarisch Dit recept is vegetarisch of heeft een vegetarische variant