Recept van Jeannette van Betteraven - Vegetarische groenteschijf met parmentier en zilvervliesrijst
Hoofdgerecht - 4 personen

Ingrediënten
4 stuk(s) |
|
€ 1,65 | |
500 gram | Zilvervliesrijst | ||
100 gram | Bleekselderij | ||
200 gram | Winterpeen | ||
100 gram | Knolselderij | ||
50 gram | Boter | ||
naar behoeven | Olijfolie | ||
paar sliertjes | Peperonata (klik voor recept) | ||
Benodigdheden
Wat | Hoeveel | ||
---|---|---|---|
Cocotte |
Stap voor stap

- Maak de groente schoon
- Snij ze parmentier (klik link voor details)

- Stoof de groente zachtjes in wat boter in een cocotte
- Kook ondertussen de zilvervliesrijst

- Bak de schijven om en om 4 minuutjes in wat olijfolie. Op de barbecue kan ook
- Serveer (eventueel) met een paar sliertjes peperonata en de rijst. Klaar!
Dit recept is vegetarisch .