Recept van BBQ-Boys - Dry pepper rub
Zonder zout - Dry rub - de echte BBQ-fanaat

Als u gaat grillen, dan hoort daar natuurlijk een lekkere rub bij. Er zijn in de VS door allerlei BBQ-goeroes een aantal heerlijke rubs voor allerlei waanzinnig lekkere recepten ontwikkeld. Dit is er zo eentje!
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in een vijzel en vermaal zo fijn mogelijk. Kan, als u veel maakt, ook in de blender.
Tips:
- Deze rub trekt extra goed in het vlees als u het eerst inwrijft met olijfolie.
- Ongeveer een uurtje laten intrekken, langer mag!
En nu aan de slag. Bijvoorbeeld met deze legendarische "Beef Hammer"
Ingrediënten
1 el. | Korianderzaad | ||
1 el. | Komijn | ||
naar behoeven | Chilipoeder | ||
1 el. | Zwarte peper | ||
1 el. | Knoflookpoeder | ||
2 tl. | Paprika | ||
2 el. | Uipoeder | ||
2 el. | Gedroogde peterselie |
Benodigdheden
Wat | Hoeveel | ||
---|---|---|---|
Vijzel | |||
Blender |