Flexibele bezorgkosten *
Gekoeld verzonden
Vóór 12 uur besteld, vandaag verstuurd
Kies uw eigen bezorgdatum

Verpakking & Verzenden

Bent u benieuwd hoe uw bestelling bezorgd wordt? Meerdanvlees.nl heeft een speciale methode ontwikkeld om uw bestelling vers gekoeld te kunnen leveren!

De speciaal ontwikkelde koeldoos (EPS-kist)

Uw bestelling wordt verpakt in een speciaal ontworpen koeldoos van piepschuim. Rechtstreeks uit de koelcel. Daarna voegen wij koelelementen toe die 48 uur koeling garanderen. Het geheel wordt hermetisch afgesloten met tape. Uw bestelling blijft 48 uur net zo koel als bij u thuis in de koelkast.

Deze koelbox wordt gerecycled voor het vervaardigen van nieuw isolatiemateriaal en lichtbeton.

1. Zo komt uw bestelling aan:

3. Koelelementen (kunnen afwijken van afbeelding)

2. Deksel eraf, u ziet de plastic binnenzak:

4. En daaronder… eindelijk! Eet smakelijk!

De vacuüm verpakking en/of sealing

De meeste producten die wij in de speciale koeldozen verzenden zijn geseald en/of vacuüm verpakt. De voordelen van deze verpakking zijn enorm:

Een klein nadeel van vacuüm verpakt vlees is wel dat het verkeert in een zeer zuurstofarme omgeving, en daardoor de neiging heeft een beetje grauw te worden. Zodra u het vlees uit de verpakking haalt en weer blootstelt aan zuurstof, komt de kleur echter binnen 10 minuten weer tevoorschijn.

Let op:

Meerdanvlees.nl en het milieu: duurzaam verpakken

Klik op deze link voor meer informatie

Bezorging

U kunt uw Meerdanvlees.nl-bestelling laten bezorgen of zelf afhalen.
Wij bezorgen in heel Nederland en België bij u thuis, op uw werk (behalve op zaterdag), of waar u maar wilt, behalve postbussen. Wij leveren via het reguliere netwerk van PostN. Als u voor 12.00 ’s ochtends bestelt op maandag t/m vrijdag wordt uw bestelling diezelfde avond aangeboden aan de vervoerder. Kiest u voor een afleverdatum verder in de toekomst, dan bieden wij uw bestelling de avond vóór de leverdatum aan de vervoerder aan.
Uw bestelling wordt gekoeld geleverd in speciaal voor Meerdanvlees.nl ontwikkelde koeldozen. Hierdoor arriveert uw bestelling op voedselveilige temperatuurHet is echter wel van belang, dat u thuis bent op het tijdstip van levering. Wij verzoeken u altijd instructies achter te laten voor de bezorger, ook al gaat u maar heel even de deur uit! Bij geen gehoor zal de vervoerder een poging doen het pakket af te geven bij uw buren of afvoeren naar een afhaalpunt.

Let op: producten die diepgevroren bij ons weggaan komen ontdooid of gedeeltelijk ontdooid aan!

 

Bezorging boven € 100,- gratis in heel Nederland

De bezorgkosten per levering zijn vast: € 7,95 binnen Nederland en € 10,95 voor bestellingen uit België. Dit is het basistarief van onze vervoerpartners voor bezorging van pakketten tot 10 kilo. Mocht uw bestelling meer wegen, dan nemen wij het verschil in portokosten voor onze rekening. Bestelt u voor een bedrag boven de € 70,- en woont u in Nederland, dan krijgt u korting op uw bezorgkosten: die worden dan € 2,95. Boven de € 100,- nemen wij de volledige bezorgkosten binnen Nederland van u over. Woont u in België, dan krijgt u € 5,- korting op uw bezorgkosten. Uw bezorgkosten zijn dan voor bestellingen van € 100,- en meer slechts €5,95.

Bestelling zelf afhalen

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid uw bestelling af te halen.

Adres:

Afhaaltijden:

Temperatuur

De speciaal ontworpen koeldoos waarborgt dat uw bestelling gekoeld aankomt, onafhankelijk van de buitentemperatuur: diepgevroren producten kunnen wel ontdooid of bijna ontdooid zijn. Mochten de producten om wat voor reden dan ook niet koel bij u aankomen, bijvoorbeeld door vertraging van meer dan 1 dag of door een beschadiging van de verpakking, adviseren wij u onmiddellijk contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de situatie nemen we in overleg met u een beslissing over de verdere afwikkeling. U kunt zich vanzelfsprekend te allen tijde beroepen op onze “Niet goed? Geld terug!” regel. Indien u niet thuis was op het moment van levering en de bestelling daarom later dan voorzien door u in ontvangst is genomen, kan Meerdanvlees.nl helaas geen aansprakelijkheid accepteren voor te hoge temperaturen.