Kalfsvlees

Kalfsvlees is mals, bevat nauwelijks bindweefsel en weinig vet. Meerdanvlees.nl levert horecakwaiteit kalfsvlees, zowel blank als rosé. Blank kalfsvlees is afkomstig van dieren die uitsluitend met melk worden gevoed en na 24 weken rijp zijn voor consumptie. Rosé kalfsvlees is van geselecteerde stiertjes die na 6 maanden van melk overstappen op vast voer, hoofdzakelijk graan. Na 32 weken zijn ze rijp voor consumptie Kalveren werden in het verleden wel eens gemest in beperkte ruimtes. Dankzij goede opiniecampagnes leven ze nu doorgaans zoals het hoort – in kuddeverband.

Filter
22 producten
Kalfsmuisoester rosé vanaf 80 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsentrecôte gekruid vanaf 100 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsgehakt vanaf 300 gram
3,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsentrecôte rosé vanaf 150 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfslever vanaf 100 gram
2,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsspies gekruid vanaf 50 gram
1,45
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
56,95
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsbotten vanaf 500 gram
1,95
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfswang 1 kg
28,90
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfstong 1 kg
18,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfssukade rosé vanaf 500 gram
12,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
37,50
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfshaasoester blank vanaf 80 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfshaasoester rosé vanaf 80 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Broeipoot 1,5 kg
13,70
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april
Kalfsentrecôte blank vanaf 150 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 20 april

Kalfsvlees

Blank en rosé

De kleur van blank kalfsvlees komt door de exclusieve voeding, niet door gebrek aan beweging zoals vaak werd beweerd. Rosé kalfsvlees heeft overigens een frisse, lichtrode kleur en is geschikt voor allerlei bereidingen. Blank kalfsvlees is erg geschikt voor allerlei subtiel smakende gerechten, eventueel met zachte, niet te nadrukkelijke sauzen. Ook op de barbecue is een kalfsentrecôte een delicatesse. Kalfsvlees wordt veel in de Italiaanse keuken gebruikt, zowel blank (vitello) – denk aan vitello tonnato – als rosé (vitellone), zoals in de saltimbocca alla Romana.

Populaire kalfsvlees producten

Wij maken van kalfsvlees entrecôte, biefstuk, rib-eye, schnitzels, medaillons, saucijzen, spiezen voor op de grill, noem maar op. Ook onze kalfstongkalfslever en kalfszwezerik zijn onder kenners populaire producten. Kalfsbotten en broeipoten zijn onmisbare ingrediënten voor jus de veau en kalfsfond – basissauzen van de Franse keuken. En natuurlijk, wie kent hem niet? Onze fantastische ossobuco (kalfsschenkel)!

Combinaties met kalfsvlees

Blank kalfsvlees combineert uitstekend met dragon, salie, citroen, witte wijn, morieljes, eekhoorntjesbrood. Rosé kalfsvlees kunt u het beste klaarmaken als “gewoon” rundvlees, maar u hoeft het minder lang te garen.