€41,40

Kalfsribeye

De kalfsribeye komt van de lende van het kalf, het is het doorregen deel ervan. De vetstructuur van het vlees geeft het zijn herkenbare, geprononceerde smaak. De kalfsribeye laat zich prima bakken in de koekenpan. U kunt de ribeye ook grillen – ook dat levert zeer smakelijke resultaten op. Let er wel op dat kalfsribeye een vrij zachte smaak heeft en daarom het beste combineert met subtiel smakende groenten en bijgerechten. Asperges bijvoorbeeld en niet te pikant gekruide krieltjes. Zo komt de smaak van de kalfsribeye het beste tot zijn recht. Bekijk het aanbod van en bestel vandaag nog!

Filter
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

De kalfsribeye van Meerdanvlees.nl

Onze kalfsribeye is leverbaar in twee soorten: blank en rosé vlees. Het verschil zit hem in de voeding van het kalf. Een kalf dat blank vlees geeft, is gevoed met melk en melkproducten. Een kalf dat rosé vlees geeft is een tikje ouder en is gevoed met voedsel op graanbasis en maïs. Er zitten ook duidelijke verschillen tussen de twee soorten kalfsribeye: in de smaak, de ‘bite’ en de kleur. Meerdanvlees.nl heeft de blanke en de rosé kalfsribeye in dubbele porties verpakt. De rosé is bovendien verkrijgbaar in grotere, hele stukken, van een halve tot anderhalve kilogram.

Vlees bestellen via internet

De kalfsribeye wordt goed verpakt, met ijs, in een piepschuim koeldoos. Op deze wijze verpakt blijft de kalfsribeye 48 uur koel. Allerlei tests bewijzen dat, keer op keer. Als u nog nooit vlees heeft laten bezorgen, begint u dan eens met ons rosé kalfsribeye. Een stuk van een kilo, dat u thuis laat bezorgen. Subtiel kruiden, lekker laten garen in de oven en u heeft een traktatie voor uw gasten!