€5,10

Kalfsgehakt en worst

Filter
Kalfsgehakt vanaf 300 gram
5,108,45
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 06 juni

Het kalfsgehakt van Meerdanvlees.nl is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd mager kalfsvlees. Dit wordt in ons eigen bedrijf vermalen en verpakt. In Nederland is kalfsgehakt niet zo bekend. Dat is jammer: kalfsgehakt heeft een zachte, fijne smaak, die zich uitstekend lent voor mooie combinaties met bijvoorbeeld asperges, schorseneren, paddestoelen en lentegroenten. In landen als Frankrijk en Italië wordt het veel gebruikt.

Het kalfsgehakt van Meerdanvlees.nl

Kalfsgehakt is vlees van uitstekende kwaliteit. U kunt ons het gebruiken voor kalfstartaartjes, u kunt het combineren met ganzenlever, u kunt er ‘polpette al sugo’ van maken (kalfsgehaktballetjes op zijn Italiaans), en nog veel meer.

Waar moet u op letten?

Kalfsgehakt is magerder dan varkensgehakt en het is ook wat droger van structuur. Het heeft van zichzelf een zachte smaak, en subtiel kruiden is het beste. Door die zachte smaak kunt u er wel alle kanten mee op. Het past het dus eigenlijk overal bij. U kunt het gehakt langere tijd in de vriezer bewaren en daarna gewoon nuttigen. Kalfsgehakt bevat allerlei nuttige bouwstoffen en vitamines: ijzer, zink, selenium, vitamine B1, B2, B6 en B12. Wacht niet langer, bestel onze topkwaliteit kalfsgehakt, makkelijk en snel bij Meerdanvlees.nl.