€1,90

Lamsvlees

Wij halen ons lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, de grootste producent wereldwijd van lamsvlees. De lammeren leven buiten in de vrije natuur en groeien in alle rust op, hetgeen de smaak van het lamsvlees 100% ten goede komt. Bekijk ons lamsvlees en bestel vandaag nog op Meerdanvlees.nl!

Filter
10 producten
Lamskotelet 60 gram
1,90
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
2,00
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Lamsrack by sea 2 x 400 gram
30,30
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
36,75
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Lamsgehakt 1 kg
20,75
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Lamsrack by air 2 x 325 gram
32,65
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Lamspoulet 1 kg
28,20
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei

Topkwaliteit lamsvlees en schaapsvlees

De uitzonderlijke kwaliteit van het lamsvlees heeft ook te maken met het gras dat de lammeren eten: dit gras is een tikkeltje zilt, door de constante zeewinden van de Stille Oceaan die over de uitgestrekte graslanden trekken.

Geschikt voor snelle bereiding of slow cooking

Lamsvlees is zacht van smaak, supermals en heerlijk klaar te maken: het is zowel geschikt voor snelle bereiding (bijvoorbeeld filet of lamsrack op de barbecue of in de pan), als voor slow cooking (lamsbout uit de oven, tajine van lamsschouder, Köfte (heerlijke Turkse gehaktballetjes).

Een keer wat anders

Lamsvlees is een welkome afwisseling in ons Nederlandse eetpatroon, dat vaak hoofdzakelijk uit rundvlees en varkensvlees bestaat. Lamsvlees is zó bijzonder van smaak dat het echt zijn plaats in ieders kookboek verdient. Lamsvlees combineert goed met een groot aantal kruiden: zo gebruikt men in de Franse en Mediterraanse keuken vaak salie, tijm, knoflook en rozemarijn. In het Midden-Oosten komen kummel, Ras-el-Hanout en munt veel voor. Ook basilicum en dragon gaan prima met lam.

Lamsvlees van de beste rassen

Oudere recepten vragen er nog wel eens om, het lamsvlees of schapenvlees in te prikken met een mes en in de ontstane gleufjes teentjes knoflook te drukken. Andere recepten eisen overdadige hoeveelheden citroensap en/of mosterd. Dit heeft te maken met de tijden waarin lamsvlees een penetrante geur had en een sterke smaak die niet voor iedereen weggelegd was. Door nauwkeurige selectie van de rassen en de juiste voeding is echter allang verleden tijd. Lamsvlees van meerdanvlees.nl is gewoon onweerstaanbaar lekker!