€31,70

Lamsstoofvlees

Filter
Lamspoulet 1 kg
31,70
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Lamsvlees wordt geproduceerd van schapen die minder dan 1 jaar oud zijn. Daarna heet het schapenvlees. Schapenvlees is ook heel lekker, al heeft het een sterkere smaak en een duidelijk stevigere structuur. Het is ook een stuk vetter dan lamsvlees. Het lamsvlees van Meerdanvlees.nl komt uit Nieuw-Zeeland en is van topkwaliteit. De lammeren lopen er in alle rust rond op uitgestrekte weides, waar de zilte lucht van de matige zeewinden het gras een bijzondere, iets zoutige smaak geven. En dat kunt u terugproeven in ons heerlijke lamsstoofvlees!

Het lamsstoofvlees van Meerdanvlees.nl

Wij hebben voor u 1 kilogram lamspoulet, kant-en-klaar gesneden en zo te gebruiken voor een lamsstoofpotje. Zeer goede horecakwaliteit lamsstoofvlees, waarmee u elke gast aangenaam zult verrassen. Slow cooking is een trend die steeds meer liefhebbers krijgt. Het is ook een manier van koken die het mogelijk maakt de tijd die u in de keuken besteedt efficiënt in te delen. Zo’n stoofpotje kunt u van tevoren bereiden in de oven – een aanrader dus voor mensen met een druk leven!

Het lamsstoofvlees van Meerdanvlees.nl wordt thuisbezorgd

Het gemak van meerdanvlees.nl is dat u geeneens de deur uit hoeft! U bestelt op onze site, en wij leveren uw lamsstoofvlees gewoon aan uw voordeur. Als u vóór 12 uur bestelt op een normale werkdag, heeft u het de volgende dag al in huis. Bestellingen van vrijdagmiddag, zaterdag en zondag krijgt u ’s dinsdags. Netjes in een koeldoos, met extra ijs, hermetisch verpakt. Wat wil je nog meer?