€24,15

Lamsgehakt

Lamsgehakt wordt gedraaid van lamsvlees – het vlees van een schaap, jonger dan één jaar. Het heeft een zachte smaak, is heel erg mals en u kunt het op allerlei manieren bereiden. Meerdanvlees.nl benut het vlees van de lammeren uit Nieuw-Zeeland, die in alle rust en in de vrije natuur opgroeien. Het spreekt vanzelf dat deze natuurlijke wijze van opgroeien de smaak van het lamsgehakt ten goede komt! Bekijk het lamsgehakt van meerdanvlees.nl en bestel vandaag nog!

Filter
Lamsgehakt 1 kg
24,15
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Wat kan ik met lamsgehakt?

Vooral uit Frankrijk en de landen rond de Middellandse Zee komen heel veel recepten voor lamsgehakt. Denkt u aan lamsvleescrépinettes, een leuke manier om lamsgehakt, verpakt in varkensnet, te presenteren. Of aan Marokkaanse lamsspiesjes, aan Turkse Köfte of Adana Kebab. Wat dacht u van Kibbeh – een Arabische gehaktschotel met een aardappelkorst. Of van lamsgehakt met groene curry? Of natuurlijk aan Shepherd’s Pie, dat overheerlijke Engelse ovengerecht.

Het lamsgehakt van Meerdanvlees.nl

We hebben voor u mager lamsgehakt, zorgvuldig geselecteerd en bereid. We hebben het lamsgehakt in ons eigen bedrijf gemalen en verpakt. Het lamsgehakt wordt luchtdicht verpakt en vervoerd in een speciaal daarvoor ontworpen koeldoos van geëxpandeerd polystyreen (EPS), beter bekend als piepschuim. Dat heeft van zichzelf zeer goede isolerende eigenschappen. Wij voegen er nog ijs aan toe: hoeveel, dat hangt van het seizoen. Zo weten wij zeker dat u, onder normale omstandigheden, uw lamsgehakt altijd koel zult ontvangen.

Bestelling en bezorging van uw lamsgehakt

Als u vóór 12.00 bestelt, dan leveren we u het lamsvlees de dag erop. Ook op zaterdag. De bestellingen van vrijdagmiddag, zaterdag en zondag, die leveren we op dinsdag. U kunt uw lamsgehakt op elk willekeurig adres in Nederland of België laten bezorgen: uw huisadres, uw werkadres of de locatie waar u uw feest houdt. Als u niet tevreden bent, dan geldt bij Meerdanvlees.nl: Niet goed, geld terug. Probeert u Meerdanvlees.nl eens uit, en geniet van ons overheerlijke lamsgehakt!