Lamskoteletten & lamskarbonade
Het lamsvlees van Meerdanvlees.nl komt van lammeren uit Nieuw-Zeeland, waar ze buiten in de vrije natuur in alle rust kunnen opgroeien. Dat proeft u terug in de lamskoteletten. Het lamsvlees van Meerdanvlees.nl is heel erg mals, heeft een zachte smaak en is makkelijk te bereiden. Lamskoteletten zijn een typisch ingrediënt van de Mediterrane en Franse keukens. Het vlees heeft een zeer bijzondere smaak, die ook iedereen in Nederland zeker kan waarderen! Bekijk het aanbod lamskoteletten & lamskarbonades en bestel vandaag nog!
Wat kunt u met lamskoteletten?
De Mediterrane en Franse keukens combineren lamsvlees vaak met knoflook, tijm, salie en rozemarijn. De recepten afkomstig uit het Midden-Oosten maken vaak gebruik van munt, salie en Ras el hanout, een heerlijk Marokkaans kruidenmengsel van 20 of meer (!) specerijen. U kunt de lamskoteletten natuurlijk ook gewoon op zijn Hollands bereiden, met de kruiden die u gewend bent. Of simpelweg met een beetje zout! Hoe u de lamskoteletten ook bereidt: het vlees zal u nooit teleurstellen!
Lamskoteletten, de karbonade van het lam
Lamskoteletten en karbonade zijn nagenoeg hetzelfde stukje vlees, bij verschillende dieren: het vlees dat is gesneden van de schouder of rug, met het wervelbotje. In het geval van varkensvlees in Nederland wordt de benaming ‘karbonade’ meer gebruikt, voor kalfs- en lamsvlees wordt het woord ‘kotelet’ gebruikt. Onze lamskoteletten hebben een volle, rijke smaak, zijn nauwkeurig gesneden en zijn verkrijgbaar in diverse hoeveelheden. De lamskoteletten kunt u bereiden op de grill of in de pan. Met de juiste kruiden erbij en u zult u uw gasten versteld laten staan van de heerlijke smaak van uw gerecht!