€55,70

Lamsrack

Onze lamsrack wordt gesneden van de beste Nieuw-Zeelandse lammeren. Hier groeien de schapen op in de vrije natuur, op de wijdse groene weides. De zilte zeewind heeft een goede invloed op de smaak van het gras, en daardoor op de smaak van het vlees. De rust en de zorg waarmee wij ons lamsvlees selecteren zorgen ervoor dat de lamsrack van Meerdanvlees.nl van topkwaliteit is. Onze liefde voor het vak en aandacht voor de kwaliteit – die proeft u terug in al onze producten, dus ook in de lamsrack.

Filter
2 producten
Lamsrack by sea 2 x 400 gram
55,70
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Lamsrack, de smaakmaker op een feestje

Dit lamsvlees met de botjes er nog in komt uit de rug van het lam. Lamsrack kan worden bereid in de oven, een cocotte, of in een grote koekenpan. Er zijn vele recepten voor te verkrijgen. Een mooie lamsrack met een lekker kruidig korstje, rosé gegaard van binnen, geserveerd met wat aardappels en lekkere seizoengroenten….heerlijk gewoon! Bedenk er een lekkere saus bij en deze lamsrack is blikvanger en de smaakmaker van uw elk diner.

Wat heeft Meerdanvlees in het assortiment?

We hebben we twee soorten lamsrack: de ingevroren variant van 2 x 350 gram (samen verpakt) en de verse (dus niet bevroren) lamsrack van 2 x 325 gram, ook samen verpakt. Het is de beste kwaliteit lamsrack die er te verkrijgen is en u zult versteld staan van de fijne en subtiele smaak van onze lamsrack. Als u ’s ochtends vóór 12.00 uur bestelt, dan leveren wij de volgende dag uw lamsrack af, ook op zaterdag. Zowel in Nederland als in België bezorgen wij uw lamsrack gewoon bij u thuis.