Lamsschouder

Lamsschouder is uitstekend geschikt om couscous van te maken, Oezbeekse plov of echte Kaukasische shashlick en natuurlijk allerlei slow-cookinggerechten. Meerdanvlees.nl kiest voor Nieuw-Zeelandse lammeren, die in de vrije natuur leven en in alle rust opgroeien. In de subtiele smaak van het vlees van deze dieren herkent u in de verte de een ietwat zilt accentje: de zeewinden trekken over de weiden waar de lammeren staan, en dat proef je terug in de lamsschouder!

Geen producten gevonden

Er zijn geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Met lamsschouder kunt u alle kanten op

Lamsschouder is prachtig vlees met veel smaak. De lamsschouder wordt vaak in zijn geheel bereid, dus met bot en al geprepareerd. Het kan natuurlijk ook ontdaan worden van het bot. Zo kunt u het vlees van de lamsschouder ook gebruiken als poulet of zelf vermalen tot gehakt voor, bijvoorbeeld, Turkse köfte. Van de ontbeende lamsschouder kunt u ook rollade maken.

De lamsschouder van Meerdanvlees.nl

We hebben prachtige lamsschouder aan één stuk voor u in het assortiment, met been. Als u het bot niet gebruikt in uw gerecht kunt dat weer inzetten voor een mooie lamsbouillon of lamsfond. Meerdanvlees.nl benut alleen lamsvlees van de beste rassen.