€4,10

Carpaccio

Filter
2 producten
4,10
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei

Rundercarpaccio wordt rauw gegeten. Carpaccio is een tamelijk jong gerecht. Het stamt uit de vijftiger jaren en is ‘uitgevonden’ in Venetië, Italië. Een Venetiaanse gravin leed aan bloedarmoede, moest van haar dokter rauw rood vlees eten, en de eigenaar van restaurant ‘Harry’s Bar’ wilde deze goede klant tegemoet komen. Het gerecht is nu ook in Nederland zeer bekend. Zoals gezegd, het vlees voor een rundercarpaccio wordt rauw gegeten. Het moet dus van de beste kwaliteit zijn. Meerdanvlees.nl kan u deze kwaliteit rundercarpaccio eenvoudig leveren.

Fluweelzachte rundercarpaccio van Meerdanvlees.nl

We hebben drie soorten rundercarpaccio voor u, alledrie gesneden in dunne plakjes, alle plakjes verpakt tussen twee folietjes. Wij noemen zulke carpaccio’s plaatjes. De carpaccio is dus direct klaar om gegeten te worden! Onze rundercarpaccio van ossenhaas, is het beste van het beste. Met een scheutje olijfolie en een krul Tête-de-Moine (monnikenkaas) is deze carpaccio nog lekkerder! We hebben ook rundercarpaccio die gemaakt wordt gemaakt van de rundermuis en rundercarpaccio van de runderzijlende. Allemaal kant-en-klaar, even op smaak brengen en u kunt aan tafel!

Online rundercarpaccio bestellen

De rundercarpaccio verpakken wij in een speciaal voor Meerdanvlees.nl ontwikkelde piepschuimen koeldoos (EPS-kist). De rundercarpaccio wordt geleverd in een isolerende luchtdichte verpakking. In de EPS-box gaat een bepaalde hoeveelheid icepacks, afhankelijk van het seizoen. Onze producten blijven 48 uur koel door onze speciale verzendmethode. Geniet van onze heerlijke rundercarpaccio.