€1,10

Rundvlees

Filter
174 producten
Bloemstuk vanaf 500 gram
8,55
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Jodenhaas dikbil vanaf 80 gram
3,00
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Proefpakket 2,2 kg / Met 10% proefpakket-korting
34,26
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Rib-eye Iers vanaf 150 gram
8,05
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Mergpijpjes vanaf 500 gram
2,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Jodenhaas dikbil aan stuk 400 gram (1 stuk of 2 stukken in totaal 400 gram)
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Beef Wellington box 6 personen
61,25
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 20 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
2,15
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Runderlappen bloemstuk vanaf 100 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Biefstuk grof gemalen vanaf 4 x 100 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Sukade 2 kg
31,25
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Rundersnippers 90-10 vanaf 500 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Lendesteak vanaf 80 gram
2,75
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari
Ossenworst 250 gram
4,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 januari

Alleen het allerbeste rundvlees

We kiezen alleen uit de beste vlees- en dubbeldoelrassen, afhankelijk van markt en seizoen: Hereford, Blonde d’Aquitaine, Belgisch Witblauw, Fleckvieh, Limousin, Piemontese, ga zo maar door: wat vandaag het lekkerst is, dat halen wij in huis. Voor klanten die specifiek op zoek zijn naar een bepaald ras hebben we natuurlijk ook Aberdeen Angus, Black Angus en Red Angus; voor wie op zoek is naar het allerexclusiefste rundvlees hebben wij het oorspronkelijk Japanse Wagyu (和牛), ook bekend als Koberund.

Gerijpt rundvlees voor intensievere smaak

Ons rundvlees wordt minstens 28 dagen gerijpt op 2 verschillende manieren: luchtdicht verpakt, in onze speciale rijpingscellen (wet aging) of, volgens eeuwenoude traditie, aan de droge lucht afgehangen in onze dry-aging-ruimte (dry aging). Tijdens het rijpen worden bepaalde eiwitten in het spierweefsel afgebroken, waardoor het vlees mals wordt. Dry-aged rundvlees verliest ook nog eens veel vocht en de smaak intensiveert.

Altijd vers bereid

Wij benen ons rundvlees zelf uit en snijden het op gewicht wanneer u het bestelt. Zó ontstaan uw tournedosentrecôterundermuisjodenhaasbloemstuk of ossenstaart. Verser kan niet!

Lange houdbaarheidsdatum op ons rundvlees

Alleen wat bij ons bevroren binnenkomt, wordt ook bevroren verstuurd. Zo weet u zeker dat uw vlees altijd vers is, en kunt u het zelf nog rustig invriezen. Kijk daarbij vooral eens naar de houdbaarheid: ons rundvlees is in de koelkast veel langer houdbaar dan u denkt!

Variërend rundvleesassortiment

Van filet mignon en chateaubriand tot suddervlees en riblap; van dikke lende en runderrollade tot klapstuk en runderschenkel; voor haute cuisine, slow cooking, barbecue en voor de dagelijkse kost – wij hebben het rundvlees dat u zoekt! Kunt u iets toch niet vinden, bel vooral! Wij vinden het altijd.