Rundvlees
Alleen het allerbeste rundvlees
We kiezen alleen uit de beste vlees- en dubbeldoelrassen, afhankelijk van markt en seizoen: Hereford, Blonde d’Aquitaine, Belgisch Witblauw, Fleckvieh, Limousin, Piemontese, ga zo maar door: wat vandaag het lekkerst is, dat halen wij in huis. Voor klanten die specifiek op zoek zijn naar een bepaald ras hebben we natuurlijk ook Aberdeen Angus, Black Angus en Red Angus; voor wie op zoek is naar het allerexclusiefste rundvlees hebben wij het oorspronkelijk Japanse Wagyu (和牛), ook bekend als Koberund.
Gerijpt rundvlees voor intensievere smaak
Ons rundvlees wordt minstens 28 dagen gerijpt op 2 verschillende manieren: luchtdicht verpakt, in onze speciale rijpingscellen (wet aging) of, volgens eeuwenoude traditie, aan de droge lucht afgehangen in onze dry-aging-ruimte (dry aging). Tijdens het rijpen worden bepaalde eiwitten in het spierweefsel afgebroken, waardoor het vlees mals wordt. Dry-aged rundvlees verliest ook nog eens veel vocht en de smaak intensiveert.
Altijd vers bereid
Wij benen ons rundvlees zelf uit en snijden het op gewicht wanneer u het bestelt. Zó ontstaan uw tournedos, entrecôte, rundermuis, jodenhaas, bloemstuk of ossenstaart. Verser kan niet!
Lange houdbaarheidsdatum op ons rundvlees
Alleen wat bij ons bevroren binnenkomt, wordt ook bevroren verstuurd. Zo weet u zeker dat uw vlees altijd vers is, en kunt u het zelf nog rustig invriezen. Kijk daarbij vooral eens naar de houdbaarheid: ons rundvlees is in de koelkast veel langer houdbaar dan u denkt!
Variërend rundvleesassortiment
Van filet mignon en chateaubriand tot suddervlees en riblap; van dikke lende en runderrollade tot klapstuk en runderschenkel; voor haute cuisine, slow cooking, barbecue en voor de dagelijkse kost – wij hebben het rundvlees dat u zoekt! Kunt u iets toch niet vinden, bel vooral! Wij vinden het altijd.