€25,85

Rosbief

Het is de verbastering van het Engelse woord roast beef. Rosbief is afkomstig van de magere spierdelen van een koe, meestal de muis of de bovenbil. Rosbief komt meestal in één stuk, dat ook zo gebraden dient te worden: het vlees van buiten mooi bruin, en van binnen nog rood of rosé. Zo blijft de rosbief lekker sappig en smaakt zij het best! Rosbief is ook heel bekend als vleeswaar; gesneden in plakjes is het een heerlijke traktatie op uw boterham.

Filter
4 producten
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

De rosbief van Meerdanvlees.nl

Wij hebben diverse soorten rosbief voor u in huis. Onze rosbief van de rundermuis, gevliesd en gekant, daaraan ziet u nog nét een randje vet. Dat hebben onze slagers met opzet eraan gelaten. Het geeft de rosbief een extra diepe, intense smaak. Het kan er na het braden af. Deze rosbief is een groot stuk vlees, bijna tweeëneenhalf kilo zwaar. Met dit fijne stuk vlees kunt u van alles: stoven, braden en grillen. Verder hebben we nog ‘schone’ rosbief van de rundermuis, van één of twee kilo. ‘Schoon’ staat hier voor: ontdaan van de vliezen, ook hier mét een randje vet. Een stuk topkwaliteit vlees als de rosbief van de rundermuis kunt u gewoon vanuit uw stoel bij Meerdanvlees.nl bestellen.

De verzending van uw rosbief

Meerdanvlees.nl besteedt uiterst veel zorg aan de verpakking van uw bestelling. Uw vlees wordt vacuüm verpakt, zodat het langer vers blijft en goed beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Afhankelijk van het seizoen doen wij een bepaalde hoeveelheid icepacks bij uw bestelling in zodal alles 48 uur koel blijft. Als u voor 12.00 uur ’s ochtends besteld, dan heeft u de dag erop het vlees in huis, ook op zaterdag. Bestellingen van vrijdagmiddag, zaterdag en zondag worden dinsdag geleverd. Probeert u onze rosbief. Wij leveren u de rosbief af, op de juiste koele temperatuur, op elk gewenst adres in Nederland of België.