€8,10

Rollade

Filter
4 producten
Runderrollade rib-eye vanaf 750 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Runderlenderollade vanaf 750 gram
27,90
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Rollade half-om-half vanaf 500 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei
Snelst mogelijke leverdatum di 18 mei

Een rollade, en dan vooral de runderrollade, is een favoriet vleesproduct dat vaak met Kerstmis op tafel staat bij veel Nederlandse gezinnen. Meerdanvlees.nl haalt het rundvlees uit de hele wereld. Al onze runderen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Wij willen u het beste, meest malse en smaakvolle rundvlees leveren. Ook aan onze runderrollade wordt de grootst mogelijke zorg besteed: onze slagers kruiden de runderrollade, rollen het vlees en knopen het met de hand tot de bekende vorm. De runderrollade is kant-en-klaar, u hoeft hem alleen maar te braden.

Recepten voor uw runderrollade

U kunt uw runderrollade braden in de braadpan, dat is de traditionele wijze. Maar u zou de runderrollade ook in de oven kunnen bereiden, in de combisteamer of hem zelfs kunnen stoven. Op onze receptenpagina vindt u een uitgebreid recept van een gestoofde runderrollade met roomsaus, selderijpuree en gekarameliseerde aardappelen. Heel erg lekker!

Welke runderrollades heeft Meerdanvlees.nl?

We hebben runderlenderollade, verkrijgbaar in drie gewichtsklassen. Onze runderribeyerollade is een andere runderrollade, supermals en ook kant-en-klaar voor u bereid. Deze runderrollade is ook verkrijgbaar in 3 gewichtsklassen. Mocht u liever zelf kruiden, laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor dat u een ongekruide runderrollade ontvangt. Zo kunt u zelf uw ‘finishing touch’ aan uw gerecht geven en al uw culinaire kwaliteiten laten zien. Ook niet te versmaden: runderrollade van runderdeksel, de bovenste laag van de bovenbil van het rund. Dit vlees wordt gebruikt als vlees voor goulash en als poulet. Ook de betere rundvleeskroket is gemaakt van runderdeksel, het fijne draadjesvlees. Van dit vlees kunt zelf ook een prachtige runderrollade maken, die geheel volgens uw eigen recept is bereid en gekruid. Als u een uitstekende runderrollade van horecakwaliteit wilt bent u bij Meerdanvlees.nl aan het juiste adres!